Gå til indhold
CMO Consumer i Telenor, Tor-Arne Fosser, holder den buste, som bliver en af frontfigurerne i de kommende reklamer for MaxSpeed
CMO Consumer i Telenor, Tor-Arne Fosser, holder den buste, som bliver en af frontfigurerne i de kommende reklamer for MaxSpeed

Pressemeddelelse -

MaxSpeed: Telenor slipper internettet løs med ny serie af højhastighedsprodukter

Med MaxSpeed skruer Telenor bredbåndshastighederne op på max, så alle danske husstande og virksomheder kan få den absolut hurtigste forbindelse, teknologien kan understøtte.

Telenor går i dag til kamp på bredbåndsmarkedet med en række nye højhastighedsprodukter. De nye produkter lanceres under navnet MaxSpeed og skal levere højhastighedsbredbånd til en lav pris.

Det betyder blandt andet, at over 966.600 danske husstande tilbydes 1.000 Mbit til en pris på blot 249 kroner - uden tillægsydelser som dyre tv-pakker, som flere og flere vælger fra.

- Danskernes dataforbrug galoperer afsted. Vi elsker at streame, game og surfe, og vi gør det hele på samme tid. Det kræver højhastighedsforbindelser, hvis alle skal være på, uden at forbindelsen hakker, siger Tor-Arne Fosser, der for et år siden tiltrådte som CMO Consumer i Telenor.

- Derfor skifter vores bredbåndsprodukter nu udseende og får navnet MaxSpeed. Vi har skruet hastighederne helt op og sat priserne ned, så danskerne er sikre på at få en bredbåndsforbindelse i tophastighed til en god pris. Dét forventer vi, at de danske husstande og virksomheder vil finde meget attraktivt.

Den hurtigste forbindelse - uden begrænsninger
Telenor kan tilbyde 1.000 Mbit til mere end 966.600 husstande, som får bredbånd via TDCs kabel-tv-net (coax).

Samtidig har Telenor indgået to fiberaftaler i 2019 med Eniig (nu Norlys) og Nord Energi, der betyder, at yderligere 450.000 husstande på Eniigs fibernet kan få højhastighedsforbindelser hos Telenor til foråret, og 120.000 nordjyske husstande på Nord Energis fibernet i sensommeren 2020. 

Herudover tilbyder Telenor allerede fiberforbindelser til 200.000 husstande i hovedstadsområdet via TDC’s fibernet. Prisen på højhastighedsfiber bliver lidt højere, da engrospriserne er højere og varierer fra fiberleverandør til fiberleverandør.

- Det er vigtigt for os at kunne tilbyde kunderne de bedst mulige forbindelser. Derfor er vi glade for de to fiberaftaler, vi har indgået i 2019, og vi ser frem til at kunne tilbyde endnu flere danskere stabile højhastighedsforbindelser til en lav pris uden bøvl i det nye år, siger Tor-Arne Fosser.

Gennem MaxSpeed tilbyder Telenor hurtige bredbåndsforbindelser uden tillægsydelser som unødvendige tv-pakker. Herudover lanceres MaxSpeed uden binding og med gratis oprettelse. Telenor slipper internettet løs, og så kan kunderne selv vælge, hvad de vil bruge den hurtige forbindelse til.

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 183 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Telenors pressetelefon

Telenors pressetelefon

Pressekontakt 25 600 800

Relateret materiale

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S

Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692