Gå til indhold
​Nu får 300.000 nord- og midtjyder adgang til fibernet fra Telenor

Pressemeddelelse -

​Nu får 300.000 nord- og midtjyder adgang til fibernet fra Telenor

Under navnet MaxSpeed kan over 300.000 husstande i Nord- og Midtjylland fra i dag få adgang til lynhurtigt fibernet fra Telenor. Det er resultatet af samarbejdet mellem teleselskabet Telenor og det lokale fiberselskab Norlys, som blev præsenteret i april sidste år. Nu er teknikken på plads, og Telenor er dermed klar til at tilbyde over en kvart million danskere lynhurtigt internet vis Norlys’ fibernet.

For den almindelige internetkunde i Nord- og Midtjylland betyder adgangen til fibernet fra Telenor, at der nu kommer langt større konkurrence på markedet for internet. Helt konkret i form af Telenors nye bredbåndsprodukt, MaxSpeed, der blandt andet tilbyder markedets hurtigste internethastigheder.

”Høje hastigheder til lave priser. Det er kort fortalt konceptet bag MaxSpeed, som vi lancerede i januar som et nyt tiltag på markedet for højhastighedsinternet,” siger Tor-Arne Fosser, der er privatkundedirektør i Telenor.

Med den nye serie af attraktive højhastighedsprodukter i MaxSpeed og den nye adgang til at sælge fiberbredbånd i det nord- og midtjyske, er Telenor nu klar til at kaste sig helhjertet ind i kampen for bedre bredbåndsløsninger i regionen.

”De steder i Danmark, hvor vi allerede kan tilbyde MaxSpeed, har kunderne taget rigtig godt imod muligheden for at få høje internethastigheder og muligheden for samtidig at samle mobil- og internet hos én og samme udbyder. Det kan spare en familie eller en virksomhed for et pænt beløb hver måned,” siger Tor-Arne Fosser.

Fiberudrulningen fortsætter
Også i Norlys er der tilfredshed med, at selskabets kunder nu kan få adgang til Telenors produkter.

”Vi er glade for, at aftalen med Telenor nu er i drift. Åbningen af nettet giver kunderne flere hylder med attraktive produkter at vælge fra blandt internet- tv- og teleudbydere. Vi fortsætter udrulningen af fibernettet for fuld kraft og når forbi 50.000 nye adresser i 2020. Vi har en ambition om at tilbyde højhastighedsinternet til samtlige andelshavere i Norlys senest ved udgangen af 2023, og det er godt for både Telenor og andre, som gerne vil levere indhold til vores fibernet, fortæller Torben Poulsen, som er direktør i Norlys.

Åbningen af Norlys’ fibernet for Telenor-kunder gælder fra i dag i følgende byer inklusive de fleste områder mellem de nævnte byer:

  • Herning
  • Hobro
  • Holstebro
  • Horsens
  • Silkeborg
  • Skive
  • Viborg
  • Aalborg (syd for Limfjorden)Om MaxSpeed:
MaxSpeed er Telenors nye satsning på højhastighedsinternet og tilbyder pt. hastigheder på op til 1.000 Mbit/s på de nyeste og bedste teknologier. Udbuddet afhænger af, hvilke teknologier der findes på den enkelte adresse. For yderligere info: www.telenor.dk/maxspeed 

Regions


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 52 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692