Gå til indhold
Martin Assenholm Nielsen er ny kundedirektør i Telenors privatforretning.
Martin Assenholm Nielsen er ny kundedirektør i Telenors privatforretning.

Pressemeddelelse -

Telenor ansætter ny kundedirektør i privatforretningen

Martin Assenholm Nielsen bliver kundedirektør i Telenors privatforretning, hvor han får det kommercielle ansvar for alle produkter og services til virksomhedens mange privatkunder.

Den 1. april starter 35-årige Martin Assenholm Nielsen som kundedirektør i Telenor, der er Danmarks næststørste teleselskab. Her kommer han til at lede 30 medarbejdere, der har ansvaret for at udvikle Telenors produkter og services til nye og eksisterende kunder på privatmarkedet inden for tre områder; mobiltelefoni, internet og hardware.

Med den formelle titel Director & Head of Customers skal Martin bl.a. være med til at videreudvikle Telenors forretningsmodel og kundeoplevelse over de kommende år. I den forbindelse kommer han til at spille en central rolle i udarbejdelsen af nye kommercielle initiativer og nytænke det eksisterende marketingmix, driftsmodel og databrug i Telenor.

Martin kommer fra Verisure, hvor han sad i den øverste ledelse – først som strategichef og senest som kundedirektør. Her har han de seneste år haft det kommercielle ansvar for virksomhedens 150.000 danske kunder, hvor hans arbejde med at vækste kundebasen og -lønsomheden sikrede ham en plads på Berlingskes Talent100 liste i år.

Før sin tid i Verisure var Martin strategi- og investeringsrådgiver i A.P. Møller – Mærsk. Han har desuden en ph.d. i Økonomi fra Syddansk Universitet med ophold i Berkeley og London. Undervejs i sine ph.d.-studier modtog han Uddannelses- og Forskningsministeriets prestigefyldte EliteForsk stipendium, der gives til de 20 mest talentfulde ph.d.-studerende om året.

”Jeg glæder mig til at bidrage til Telenors flotte rejse og succes gennem min passion og erfaring fra at drive vækst i andre brancher. Vi har stadig meget at bevise i et yderst konkurrencepræget dansk telemarked, og jeg ser frem til at forsætte arbejdet med at tydeliggøre Telenors brand og position til glæde for Telenors kunder,” siger Martin Assenholm Nielsen.

”Jeg er enormt glad for at have Martin med på holdet. I Martin får vi en stærk lederprofil, der både formår at tænke strategisk og analytisk, samtidig med at han altid har kundens behov for øje. Med hans baggrund kommer han uden tvivl til at bidrage med helt nye perspektiver og udfordre os på måden, vi tænker og gør tingene på,” siger Christian Hoffmann, der er direktør for Telenors privatforretning.

Privat er Martin gift med Anne, som han har to piger med. Han er oprindelig opvokset i Kolding og bor i dag i Holte.

Martin overtager stillingen efter Jacob Balshøj, der forlod Telenor i januar.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692