Få vores nyheder på mail

Telenor CPH Marathon: Stor opbakning til de personlige videoer

Pressemeddelelse   •   Maj 28, 2019 07:45 CEST

Telenor Copenhagen Marathon er verdens mest digitale løb, og det bliver yderligere understreget af, at de nye personlige videoer har haft over 42.100 visninger fra 40 års jubilæumsløbet.

Telenor Copenhagen Marathon har gennem de seneste år markeret sig som verdens mest digitale løb. Telenor har som hovedsponsor i samarbejde med Sparta fået sat endnu mere strøm til løbet. Løbernes familie og venner har fået meget nemmere ved at følge med i kampen på de 42.195 kilometer.

Et af de seneste tiltag, som blev præsenteret i år, er en personlig video, som viser det helt specielle øjeblik, hvor hver løber krydser målstregen. De personlige videoer er blevet set over 42.100 gange siden offentliggørelsen tirsdag i sidste uge, og det glæder Telenors adm. direktør Jesper Hansen.

- I Telenor arbejder vi for at skabe bedre kundeoplevelser og digitale sammenhænge for vores kunder. Vi har sammen med Sparta skabt verdens mest digitale maraton ved konstant at udfordre hinanden på, hvordan vi via teknologien kan skabe de bedst tænkelige oplevelser for både løbere og tilskuere før, under og efter løbet. Tallene fra løbsdagen viser, at der har været stor interesse omkring de digitale tiltag, vi har udviklet sammen, og det er vi selvfølgelig ret stolte af, siger Jesper Hansen, adm. direktør i Telenor.

Bubber kæmpede sig igennem sit allerførste maraton i år. Se hans personlige video her.

Det var fjerde gang med Telenor som hovedsponsor af Telenor CPH Marathon, og det var 40. gang med løbefest i Københavns gader arrangeret af Sparta. Kenyanske Jackson Kibet Limo slog rekorden for det hurtigste maraton nogensinde på dansk jord på imponerende 2 timer, 9. minutter og 54 sekunder. Efter ham fulgte det største antal tilmeldte maratonløbere, 13.000. Heraf var 110 medarbejdere og 1.780 kunder fra Telenor.

Telenor Copenhagen Marathon 2019 i tal

  • 47.500 aktive app brugere med en gennemsnitlig brugertid på 30 minutter
  • 100.000 online brugere på copenhagenmarathon.dk
  • 45.000 online brugere på resultatsiden for Telenor Copenhagen Marathon
  • 30.000 online brugere på UltimateLIVE web desktop
  • 35.000 online brugere på på map.copenhagenmarathon.dk
  • 22.500.000 resultat request
  • 106.000 live billeder, som blev eksponeret over 1.950.000 gange på løbsdagen
  • 150.000-2000.000 afspilninger på LiveTv
  • Samlet antal online brugere på de digitale platforme på 250.000+

Det er samlet set en fremgang på over 50 procent sammenlignet med Telenor Copenhagen Marathon 2018.

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og Asien, og på verdensplan hjælper vi 172 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.