Gå til indhold
Større udbud og øget konkurrence. Internetbrugere i Thy og på Mors kan se frem til større valgfrihed, når de køber internet.
Større udbud og øget konkurrence. Internetbrugere i Thy og på Mors kan se frem til større valgfrihed, når de køber internet.

Pressemeddelelse -

​Telenor får adgang til Thy-Mors Energi’s fibernet

Snart kan 44.000 husstande i Thy og på Mors se frem til større valgfrihed og øget konkurrence på markedet for lynhurtigt internet. Thy-Mors Energi og Telenor har i dag underskrevet en aftale, der indebærer, at Telenor fremover kan tilbyde lynhurtigt fiberbredbånd til kunderne i Thy-Mors Energi’s fiberforsyningsområde. Dermed får internetbrugere i Thy og på Mors nu mulighed for selv at vælge tjenesteudbyder.

Med dagens aftale får 44.000 husstande i Thy og på Mors snart adgang til at købe Telenors nye bredbåndssatsning MaxSpeed med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s. Det glæder man sig til i Telenor.

”I Telenor har vi en ambition om at levere den bedst mulige internetforbindelse til flest muligt danskere i hele landet. Med vores aftale med Thy-Mors Energi får internet-kunder i området nu adgang til Telenors nye bredbåndsatsning, MaxSpeed, som har vist sig rigtig populært i de områder af Danmark, hvor Telenor allerede i dag tilbyder fibernet”, siger Lars Kyrø, der er Internetchef i Telenor.

Med aftalen mellem Telenor og Thy-Mors Energi får beboere i Thy og på Mors nu også muligheden for første gang både at vælge mellem flere fibernetudbydere og at samle fibernet- og mobilforbindelsen hos én og samme udbyder. En mulighed, der generelt er stor efterspørgsel efter i hele landet.

Øget udbud til andelshavere
Også i Thy-Mors Energi forventer administrerende direktør, Lars Peter Christiansen, at et øget udbud af tjenesteudbydere og produkter vil betyde, at endnu flere andelshavere vælger en fremtidssikret bredbåndsløsning i form af fiber.

”Samarbejdet med Telenor gør os i stand til at præsentere vores 44.000 andelshavere for endnu flere stærke digitale produkter. Vi vil gerne øge antallet af kunder der benytter vores fibernet, og det kan åbningen af vores fibernet samt et bredere udvalg af kvalitetsindhold helt sikkert hjælpe os med. Vi ser frem til at byde Telenor velkommen på vores fibernet, der som et af de første i landet, vil være fuldt udbygget inden udgangen af 2020”, siger han.

Parterne forventer, af de første Telenor-kunder tilsluttes Thy-Mors Energis fibernet inden udgangen af 2020.

Emner

Regions


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 52 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800
Kundeservice

Kundeservice

Pressekontakt Privat- og erhvervskunder 72 100 100