Gå til indhold
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Pressemeddelelse -

Telenor gør ny læring om cybersikkerhed frit tilgængelig

I den kommende måned får landets virksomheder fri adgang til Telenors e-learning om cybersikkerhed.

Online-lektionerne giver virksomheder viden om, hvordan de kan identificere phishingangreb og andre forsøg på digital svindel og er skåret skarpt til en varighed på mellem tre og fem minutter.

- Vi ser en kraftig stigning i antallet af hjemmearbejdspladser, som stiller nye krav til it-sikkerhed og adfærd. Og vores erfaring er, at den enkelte virksomheds sikkerhed bliver væsentligt styrket ved at øge bevidstheden hos både ledere og medarbejdere om deres adfærd og kendskab til trusler, siger erhvervsdirektør i Telenor, Mikkel Kruse.


Spot på digital sikkerhed i oktober
Telenor gør fem sikkerhedslektioner med fokus på phishing, ransomware og social manipulation frit tilgængelige for alle landets virksomheder i hele oktober.

Det sker i forbindelse med den europæiske cybersikkerhedsmåned, som Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen koordinerer herhjemme.

Målet er at løfte den digitale sikkerhed for borgere, virksomheder og myndigheder.

- Det er et initiativ, som vi gerne støtter op om. For det er vigtigt at løfte sikkerhedsniveauet i det danske erhvervsliv og gøre det trygt og effektivt at drive virksomhed, siger Mikkel Kruse.

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692