Gå til indhold
PR-foto: Dubex' Cyber Defence Center
PR-foto: Dubex' Cyber Defence Center

Pressemeddelelse -

Telenor og Dubex indgår strategisk partnerskab: Vil højne cybersikkerhedsniveauet i erhvervslivet

Et nyt strategisk partnerskab mellem Telenor og Dubex skal hjælpe danske virksomheder med at højne cybersikkerhedsniveauet i en tid, hvor cybertruslen er større end nogensinde. For Telenor betyder partnerskabet, at teleselskabet styrker sin position på sikkerhedsområdet, mens Dubex får en stærk partner inden for styring af mobile enheder - device management.

I dag offentliggør Telenor og Dubex et strategisk partnerskab, der skal skabe en højere grad af sikkerhed for Telenors erhvervskunder. Gennem de seneste år har Telenor udviklet en portefølje af sikkerhedsydelser rettet mod erhvervskunderne og med dette partnerskab bredes indsatsen nu yderligere ud.

Partnerskabet understreger en fælles ambition om at hjælpe danske virksomheder med at væbne sig mod den cybertrussel, der blandt andet følger i kølvandet på den høje digitalisering i Danmark. Og som alle virksomheder ifølge Telenor bør arbejde mere proaktivt med fremadrettet.

”Gennem samarbejdet med Dubex kommer vi til at styrke Telenors portefølje af sikkerhedsprodukter over for det stigende antal erhvervskunder, der ønsker en dybere og bredere dialog om sikring af deres kritiske infrastruktur. Cybertruslen mod danske virksomheder har aldrig været større, så timingen er helt rigtig,” siger Mikkel Kruse, erhvervsdirektør i Telenor.

Med Dubex bliver kundernes infrastruktur overvåget og analyseret fra sikkerhedsfirmaets Cyber Defence Center i Søborg med henblik på at identificere unormale hændelser, fejl, angrebsmønstre og alarmer. Derudover tilbyder Dubex et beredskab, der rykker ud og hjælper kunden i nødstilfælde.

Hvor Telenor kommer til at videresælge Dubex’ forskellige sikkerhedsløsninger, kommer Dubex til at sælge Telenors produkter og services inden for sikkerhedshåndtering af mobile enheder - device management. Hos Dubex ser administrerende direktør Gorm Mandsberg også store muligheder i partnerskabet:

”Telenor er en stor og vigtig spiller i Skandinavien med utrolig stærke kompetencer inden for device management, som er et område, hvor vi længe har været på udkig efter en troværdig partner. Derfor er der heller ingen tvivl om, at vi med partnerskabet kommer til at supplere hinanden godt på vores respektive områder.”

Partnerskaber som vækstdriver

For Telenor er partnerskabet et vigtigt skridt henimod ambitionen om at etablere et økosystem af partnere, som i fællesskab kan løfte og udvikle markedet.

”Dubex er internationalt anerkendte og eksperter på et område, hvor der hele tiden kommer nye trusler til. Partnerskabet her understreger i høj grad de muligheder, vi ser i at arbejde tæt sammen med partnere, der excellerer på hver deres område, og hvor vi sammen kan skabe øget værdi – både for hinanden og markedet, men især for vores kunder. Derfor er vi selvfølgelig også glade for, at vi allerede nu kan se, at interessen er stor,” siger Mikkel Kruse.

Ambitionen er, at såvel produktporteføljen som samarbejdet skal udvikle sig over tid. Eksempelvis ved at udvikle yderligere produkter enten sammen eller hver især, som kan være med til at styrke de to virksomheders respektive positioner i markedet.

For mediehenvendelser, kontakt venligst:

Telenor: Cecilie Bruun Iversen, 60 50 63 53, cebi@telenor.dk

Dubex: Gorm Mandsberg, 20 83 04 37, gma@dubex.dk

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relateret materiale

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692