Gå til indhold
Telenor er klar med MaxSpeed til 509.000 nye adresser

Pressemeddelelse -

Telenor er klar med MaxSpeed til 509.000 nye adresser

Fra i dag kan Telenor tilbyde højhastigheds-internet til yderligere 509.000 husstande på Sjælland og i Østjylland. Samlet set er det nu 2,4 mio. husstande, som kan få internet med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s med Telenors produkt MaxSpeed.

Telenor har indgået en aftale med Fibia, der giver Telenor mulighed for at tilbyde lynhurtige fiberforbindelser til alle husstande, som har adgang til Fibias net. Den tekniske sammenkobling af de to selskabers systemer er nu på plads, og fra i dag kan kunder hos Telenor således bestille fiber på Fibias net hos Telenor til 349 kr. for 1.000 Mbit og 319 kr. for 500 Mbit.

På Sjælland er det 330.000 husstande, der får mulighed for at få Telenor Maxspeed med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s. I Østjylland er ca. 179.000 adresser omfattet. På telenor.dk/maxspeed kan man tjekke, om man kan få MaxSpeed på sin adresse.

”Vi glæder os over, at vi nu kan give endnu flere danskere mulighed for at vælge mellem flere fiber-produkter. Det er godt med flere valgmuligheder, så forbrugerne kan vælge efter behov fremfor teknologi alene. MaxSpeed henvender sig til de kunder, som bl.a. sætter pris på muligheden for adgang til service og rådgivning i vores butikker og via telefonen uden for almindelig arbejdstid – nemlig mellem 7 og 23,” siger Lars Kyrø, der er internetchef hos Telenor.

Routeren spiller en stor rolle
Samlet set er det nu 2,4 mio. husstande, som kan få internet med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s med Telenors produkt MaxSpeed. Og hos Telenor mærker man stor og vedvarende interesse for produktet.

”Vi har en tilfredshedsgaranti på 30 dage, men den er der meget få, der benytter, for de oplever en god kvalitet i produktet. Det skyldes bl.a. vores WiFi 6-router, der er kåret som den bedste på markedet. Folk tror, at fiber pr definition er lig med høj hastighed, men routeren har faktisk meget at sige i forhold til den oplevede hastighed og rækkevidde i hjemmet,” siger Lars Kyrø fra Telenor.

Telenor tilbyder WiFi 6-routeren for 20 kr. ekstra om måneden i tillæg til MaxSpeed abonnementet. Routeren er udviklet til at forbedre hastigheden, give bedre dækning og øge effektiviteten, når mange enheder er tilsluttet på samme tid. En test af syv routere udført af Force Technology i februar 2021 kårede Telenors WiFi 6 router som den bedste på markedet. Alle tests er udført på samme måde, med samme afstand mellem klienter og router.

Læs mere om testen her: telenor.dk/wifi-6

Åbner i etaper
Aftalen mellem Fibia og Telenor gælder 509.000 adresser og vil løbende blive udvidet i takt med, at Fibia får rullet fiber ud til flere adresser. De første 315.000 adresser bliver åbnet i dag og resten kommer løbende over de næste måneder. På telenor.dk/maxspeed kan man tjekke, om man kan få MaxSpeed på sin adresse.

Hvad er fibernet?
Fibernet er det hurtigste internet på markedet i dag. Up- og downloadhastighederne er lige hurtige, og fibernettet rejser gennem lyslederkabler, hvor signalet transporteres med mindre modstand end der er i de kobberkabler, som bruges til traditionelt bredbånd. Samtidig har man sin egen, private forbindelse, og derfor kan man være utallige brugere på nettet samtidig, uden at det påvirker hastigheden. 

Om Fibia
Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023. Fibia  lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relateret materiale

Yderligere 100.000 husstande får nu adgang til lynhurtigt internet med MaxSpeed fra Telenor

Yderligere 100.000 husstande får nu adgang til lynhurtigt internet med MaxSpeed fra Telenor

Fra i dag kan 100.000 adresser på Fyn få adgang til lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed. Lanceringen af MaxSpeed til fynboerne kommer to uger efter mere end 500.000 adresser på Sjælland og i Østjylland blev lukket ind på Telenors højhastighedsinternet, og dermed kan mere end 2,5 mio. husstande nu få internet med hastigheder på op imod 1.000 Mbit/s med MaxSpeed.

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S

Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692